Diskuse

Ukrajina – kdo je tady blbec?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ukrajino, otoč se, k EU vchod ať stojí, zády k Ivanovi!

K EU zády, ke mně vchodem!

K EU čelem, k Ivanovi zády!

Ke mně!

Ke mně!.....

0 0
možnosti
Foto

Souhlasim s autorovym nazorem na politiky ci komentatory na pravici co davaji Putinuv rezim za mravne, politicky, ci hospodarsky nadrazeny model tomu co nabizi EU. EU je reformovatelne teleso, pripadne se da opustit. Ruska federace jsou barbari, s agresivitou nekoho kdo je presvedceny ze se mu nedostava patricne ucty a obdivu. Vycitat Ukrajincum ze prinutili k uteku zkorumpovaneho politika, nebo si nepreji byt ruskym protektoratem - kde je to pravo cloveka na zivot, svobodu a stihani osobniho stesti?

0 0
možnosti
JS

Připomenu jeden detail, na který se nějak zapomíná. Na Ukrajinu přijeli představitelé EU, kteří s Janukovičem podepsali dohodu. Tato dohoda byla druhý den porušena. To je OK?

3 0
možnosti
JB

Kdo tu dohodu porušil? A jak?

0 0
možnosti
MS

A ještě mám pro autora dotaz, na který bych rád znal odpověď.

Kdyby Grebeníček přelezl do KDU-ČSL, byl by pro Vás lidovcem nebo stále komunistou?

Protože ještě horší absolvent Sorbony komunista a maoista převléknutý lidovec stojí v čele Evropské komise. Takovému člověku věříte? Jestli ano, v tom případě věříte také Grebeníčkovi.

3 0
možnosti
MS

Pro autora antikomunistu - jak se jinde prezentuje:

Merkelová v mládí vyznávala socialismus

http://zpravy.idnes.cz/merkelova-v-mladi-vyznavala-socialismus-tvrdi-novy-zivotopis-p7q-/zahranicni.aspx?c=A130510_171349_zahranicni_aha

Bohužel jí to zůstalo.

A tím bolševickým zlem byl Sovětský svaz. A opakuji to po několikáté: Lenina dostalo do Ruska Prusko, aby Rusko oslabilo. Takže bolševickou revoluci Rusům a dalším národům přinesli Němci. A bylo by dobré, kdyby se všichni dobře podívali např. do wikipedie po původu Lenina, Stalina, Trockého a atd.

1 0
možnosti
PK

Takže za všechno můžou Němci. Chápu to dobře?:-)

0 1
možnosti
Foto

I13v22o 36C84i44l59i42c53h

3. 3. 2014 13:27

Mnoho lidí trpí (i když vlastně spíše trpí jejich okolí ;-)) černobílým viděním a potřebují mít jasně definované dobro proti zlu, přestože třeba ve skutečnosti bojuje jedno zlo se zlem druhým. A to černobílé vidění platí jak pro stranu "proruskou", tak i pro tu "prounijní" a takovíto lidé vůbec nedokáží pochopit, že když někdo v něčem odsoudí jednu stranu, že tím vůbec nemusí být nutně zároveň příznivcem strany druhé.

8 0
možnosti
Foto

to je zčásti pravda.....na druhou stranu, asi sám víte, že pokud potkáváte stejné diskutéry a autory léta, tak vcelku víte, kdy tomu tak není a jednostranné to je.;-) (netvrdím, že zrovna u vás, ....jen, že "nestranných", kteří to o sobě tvrdí, ale vcelku trvale zaujímají vyhraněný postoj znám dost)

Sám neutrální postoj nevyznávám, ale ani to o sobě netvrdím. Ruský medvěd je mi vzdálenější než banánový Brusel, či čokoládový Washington

0 0
možnosti
JL

Karma.:-)

 Exaktní odpověď na blog Dušana Streita.R^

4 0
možnosti
JC

Exaktní? 8-o

Víte, co to slovo znamená?

1 0
možnosti
Foto

Jak jsem už psal jinde, jsem u některých přátel (ač jsou to jinak většinou moudří a vzdělaní lidé)  na jejich profilech poněkud překvapený ze zmatení pojmů; nějak si nedokáží uvědomit, kdo je vlastně agresorem v konfliktu, kdy silnější napadne se zbraní slabšího, a to navíc na jeho svrchovaném území...

Jsem moc rád, Shaano, že Tvůj výklad těch pojmů je totožný s mým :-)

Nejen proto - R^

4 1
možnosti
ZB

Karma.Je smutné sledovat, kolik lidí si v "boji proti EU" našlo nového přítele - ruského medvěda a nadšeně hltají bláboly Olšera a spol...

7 4
možnosti