Diskuse

Z komunistů se mi chce zvracet

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zvracet se mi chce z lidí, kteří tančí na hrobech. A je jedno čí jsou ty hroby. Rv

0 0
možnosti
Foto

Nikdo na žádném hrobě netančil. Podlehl jste žvástu parlamentích bulvárních listů.

2 0
možnosti

Mně také, pane Šantroch, nejvíce však z těch bolševických týpků a nepominu ani soudruhy, co jsou známými převlékači kabátů. Jak všeobecně je známo, komunista zůstane vždy komunistou, i kdyby..... Však to znáte.

Cílům Vašeho uskupení ve sdružení ProtiAlt bych rád i věřil (na stránkách http://www....máte dokonce "Vítejte"):-)....

http://www.protialt.eu/?page_id=81

...Jaké ovšem bylo moje překvapení, když jsem se podíval do řad Vašeho členstva a z dozorčí rady na mě vyjukne hned jeden z těch překabátníků (býv. člen KSČ, Petr Paulczyňski ), co ke komunistům se nahrnul hrdě ještě v roce 68, hnedle druhý den po hnusné okupaci ČSSR sovětskými vojsky a VS. On sám o tom píše v pamětech. Foto onoho soudruha máte ve znatelně mladším vydání, ve skutečnosti už vypadá více opotřebovaně, má už na to roky.

Neměli byste mít více bdělosti a neprodleně provést revizi dozorčí rady?

Přeji hezký, páteční den. (Foto - ZDE) http://i1.ytimg.com/vi/1fTAU06Lpjc/hqdefault.jpg

1 0
možnosti
Foto

Sám dělím lidi jen na špatné a dobré. Co je mi platné, že ti, kteří nebyli v KSČ nebo byli dokonce v disentu,jen co se to otočilo, tuhle zem okradli o bilión a víc? Rittig nebyl v KSČ a škodí této zemi víc než Jakeš.

1 0
možnosti

Já jsem komunista, Che Guevara byl komunista,  ale tihle blbecky co popisujete jsou jen zmatlanci podvolující se diktátorské propagandě. Marx, Lenin, Stalin nejsou komunisti ale uzurpátoři. A jen protože se nějaká strana jmenuje komunistická anebo demokratická vůbec neznamená že představuje jmenovanou ideologii. Komunismus zažila jen Francie a Švýcarsko v Evropě, žádná jiná země.

0 0
možnosti

A85n57n74a 46Č73e10r93n97á

28. 2. 2014 18:53

Guevara byl hromadný vrah. Obdivovatel Perónova fašismu a vraždící nejenom na Kubě, ale vraždil i v africkém Kongu a nakonec i v nějaké jihoamerické zemi, kterou si nevzpomínám, kde byl dopaden... ;-€Rv

Ano, tak se chovají komunisti: vraždí !!Rv

0 0
možnosti

No vidíte, a mne se chce zvracet ze současného režimu kde právo je pouze pro vyvolené!! Kdo je na tom líp? Zvracení není nijak příjemná aktivita ať jsou důvody k této aktivitě jakékoliv... To už raději zvracet z chlastu, tam alespoň byla příjemná předehra, což se o současném režimu rozhodně říct nedá!

0 0
možnosti

Ne, ze by mnozi komuniste byli buhvico, ale slova pana Macka stoji kazdopadne za pozastaveni se u nich. I kdyz treba vyraz rezim by chtel preformulovat.

0 1
možnosti
Foto

Souhlas a karma jako mnozí. Jenom jsem si trochu povzdechnul nad jakousi marností či spíše nekonečností boje s komunisty. K Hyde parku s tou "čarodějnicí" Semelovou bylo zveřejněno 26 blogů ( +- , nevím úplně přesně).

Možná je lepší (?) smířit se s tím, že bolševika a bolševníka nelze vyhubit.:-/

0 0
možnosti

M62i10l96a85n 81R78a80d82e33k

27. 2. 2014 20:24

pro vas R^ pro komance chybi zvracejici smajlik

6 0
možnosti
Foto

To je zajímavé. 20 let jste happeningy nedělali, bylo vám to jedno. A nyní se chcete veselit kvůli 25.únoru. Jak si to má normální člověk vysvětlit ? Vloni a předloni nebylo nad výročí ? Jak to, že jste si nechali ujít 24 let srandy ? Asi to bude tím, že váš režim ekonomicky krachuje a začínáte mít strach ze socialistické alternativy Rv

2 9
možnosti