Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
R

Rečen

24. 3. 2010 23:19
Souhlas

Na webových stránkách časopisu Lui je kromě záznamu rozhovoru i zajímavá diskuse. Doporučuji  k přečtení. Většina dochází k podobným závěrům. Nejsem fanda Topolánka ani ODS, ale můj smysl pro fair play mě v tomto případě staví na jeho stranu. Nesnáším nepravdu a "odstřel" člověka kvůli ní.  Je neuvěřitelné, co z takového přátelského tlachání nezkušeného mladíčka s politikem, který trpělivě reaguje na hloupé otázky, dokážou udělat média.  Absolutně žádné urážky gayů a židů (ve smyslu víry) v jeho rozhovoru přece nejsou. Výklad pasáže o vepřo- knedlo a výklad povahy církve může být různý.  Zkrátka a dobře - na zítřejším grémiu ODS by si "modří" kritici předsedy měli nejprve povinně vyslechnout celý nesestříhaný rozhovor, a teprve potom někoho soudit.  Na tomto příkladu vidíme, jak nestoudně s námi média manipulují. Ještě štěstí, že je zde internet. !!

0 0
možnosti
T

Tonička

23. 3. 2010 21:16
Karma a souhlas!

R^Připravená akce pod rouškou nezávazného rozhovoru...

0 0
možnosti
T

tulda

23. 3. 2010 13:20
Vážený autore,

můj pocit je zcela rozdílný vašeho. Mám zkušenost, že od slov není daleko k činům. Někoho zavřít a nakopat do pr..... za jeho volbu pro jinou stranu, je fašizující prvek, který do demokracie nepatří. Ke slovům o církvi, židům a gayům se nebudu vyjadřovat, protože to už je vrchol hlouposti, kterou tu Ztopořený vyjádřil.EU

0 0
možnosti

shaana

23. 3. 2010 13:33
Re: Vážený autore,

...na jiný názor máte samozřejmě právo, ale myslím si, že jste originální zánam neviděl(a), a že si ohříváte vlastní polívčičku řádně prosolenou Lidovým domem. Viz použití termínu Ztopořený, já také nekomolím a nevulgarizuji Paroubka.

0 0
možnosti
  • Počet článků 909
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1694x
Trochu muzikant, trochu komediant, trochu programátor, trochu grafoman, trochu magor... :-)