Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Souhlas, také bych panu Kalouskovi s chutí sdělil, že ho pokládám za socialistu, ale z očí do očí. Psaní sprostých, anonymních SMS je ponižující. Pro pisatele.

4 0
možnosti
RB

Tak to vidím taky.

0 0
možnosti
Foto

Tuny sprostých SMS? A někdo si s tím neví rady? Odpomoc je tam jednoduchá, až to "bučí". Tak prostě telefon přesměruji na jiné číslo, každý se mně dovolá, ale SMS se nepřesměrují.

Jistě, může nastat problém s tarifem, ale šikovný člověk si poradí i zde. Taky by mohlo být na závadu, že jsem s tím bývalým číslem ztratil i telefon s kontakty - opět jednoduchá odpomoc. Ze starého telefonu vytáhnu SIM kartu - je mi samozřejmě na nic a dám do něj novou SIM kartu. A ve starém telefonu všechny kontakty mám.

Nebo, samozřejmě, požádám operátora, aby mi příchozí SMS zablokoval. Prostě, možností je mnoho tak nemá cenu ty "tuny SMS" nějak dramatizovat.

1 1
možnosti
JL

Aspoň politici vědí, co si o nich jejich lid myslí.

3 4
možnosti
PH

Kdybychom se v této zemi měli, jak prasata v žitě, všichni žili naprosto stejně, tak vždy bude existovat početná skupina lidí, kteří budou nespokojeni a kteří si budou myslet, že ten druhý má víc.

2 1
možnosti
AN

Ani by nás nepochválil,za vyhazování peněz za smesky.

0 2
možnosti
Foto

Nesmysl. To není vyhazování peněz, ale naopak. Je to zvyšování HDP a to musí každý ministr pochválit.

2 0
možnosti
  • Počet článků 909
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1694x
Trochu muzikant, trochu komediant, trochu programátor, trochu grafoman, trochu magor... :-)